Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Błąd Evilhack
#1
heejj,   Mam problem z tym programem evilhack ... Powtarza to:   * edit: rzeczy [img] [/ img] nie działają ... tylko klik na linku   I to samo z MouseSensitivity i niektórymi innymi ...   Zrobiłem wszystko ... Skopiowałem d8d3.dll 2 razy, i przemianowano ich na d3d8.dll i Fuck_PB.dll, i skopiowałem elementy [Engine.PlayerInput] do user.ini na   ktoś wie, że to jest problem?   (BTW, przepraszam za błędy ortograficzne i inne, ale po niemiecku) (BTW 2, jeśli reklama w moich ustawieniach świata szczegóły i inne szczegóły na bardzo wysokie, to jest to, że daje błędy, ale może po prostu przywrócić normalne)     Mam nadzieję, że ktoś wie, co robię źle ... couse im noob z tymi rzeczami ...: S   edit 2: ohwyea ... widzę także ekran startowy AA (wiesz, że ekran ..AA \ system \ splash.bmp), a następnie gra się zatrzymuje. i nie, mój komputer nie robi się ssać, mam Pentium 4 2.8 GHZ, i 512 RAM, i G-Force 4 128mb, więc to nie jest problem)
Reply
#2
Musisz wkleić to na dole "USER.INI" w folderze AAO \ System: [Engine.PlayerInput] bInvertMouse = Fałsz MouseSmoothingMode = 1 MouseSmoothingStrength = 0 MouseSensitivity = 1 MouseSamplingTime = 0,008333 DoubleClickTime = 0,25 MouseAccelThreshold = 0
Reply
#3
Zacytować: Originally Posted by JohnBLucky Musisz wkleić to na dole "USER.INI" w folderze AAO \ System: [Engine.PlayerInput] bInvertMouse = Fałsz MouseSmoothingMode = 1 MouseSmoothingStrength = 0 MouseSensitivity = 1 MouseSamplingTime = 0,008333 DoubleClickTime = 0,25 MouseAccelThreshold = 0 okeejj, tnx, teraz już nie daje żadnych błędów, ale spójrz, nadal nie działa ... sprawdź http://members.lycos.nl/ronsijm666/dontworking.swf edit: i BTW ... to samo z Omnihack
Reply
#4
Nigdy nie widziałem czegoś takiego, lol. G'luck: |
Reply
#5
Pamiętaj, ludzie najpierw czytają readme, ustawienie, które musicie zmienić, zwykle tam jest, a jeśli nie, zdobądźcie nowego cheata .......
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)