Grałem na serwerze i otrzymałem ostrzeżenie od pb Podano informację o wyjątku pb: O / S To pojawiło się na moim ekranie, a mój hack przestał działać. Używam plików Expander v1.2 i Hacked pb. Czy ktoś wie, dlaczego tak się stało? Dzięki
Thread Rating:
Ostrzeżenie
|
Expander 1.2 jest wykrywany, nie używaj go, albo twoje konto dla tego, którego używasz, zostanie zbanowane i będziesz musiał zrobić kolejne, sprawdzić wykryty wątek hack na początek i przeczytać niektóre z pozostałych, aby upewnić się jakie jest twoje użycie
Zacytować: Napisał Stupidknewt Expander 1.2 jest wykrywany, nie używaj go, albo twoje konto dla tego, którego używasz, zostanie zbanowane i będziesz musiał zrobić kolejne, sprawdzić wykryty wątek hack na początek i przeczytać niektóre z pozostałych, aby upewnić się jakie jest twoje użycie Zacytować: Napisał pierwotnie maverick_lka . Używam plików Expander v1.2 i Hacked pb. Myślę, że dobrze by się spodziewał, że używa zhakowanych plików pb. Ale tak, widziałem ten sam błąd przed, nie ostatnio, ale już dawno temu w dzierżawionym serwerze, kiedy zrobiono zrzut ekranu. Tylko mój hack nigdy nie przestał na mnie działać podczas tego, to po prostu spamował konsolę przez około minutę, po czym przestał.
błąd systemu operacyjnego nie wynika z hacków, nie jestem naprawdę pewien, co to znaczy, z jakiego systemu operacyjnego korzystasz? Nie wiem, czy to, co to jest, ale powiedz nam, że pomoc culd, a także jest hack działa, gdy dołączasz do serwera?
Mam Windows XP. Wszystko działa dobrze, kiedy dołączam, ale jak tylko pojawi się ten komunikat, wszystko przestaje działać. Dzięki chłopaki za pomoc
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)