Zrobiłem dla was nowy kod, object.ddb. Zasadniczo sprawia, że pociski mammie stają się lżejsze i szybsze i mocniejsze. Sprawia to, że strzelba ma więcej pocisków, a pistolet naprawczy jest silniejszy i ma alternatywny ogień killig (nie Natychmiastowy zabój) Pistolet ma 16 pocisków i ma wtórny ogień karabinu samochodowego TIBER, który ma współczynnik rażenia 99999 za zabicie PT. Latarnia z armatą jonową ma szerszy zasięg, więc w jej wybuchu więcej obrażeń, nuke też. a obelisk nie działa, a agt nie strzela. jeśli to działa tak czy inaczej. Mam nadzieję, że wypróbujesz to!
Thread Rating:
Nowy Cheat
|
proszę zatwierdzić quikly i ltihnk, że to polubię. Evan próbować oszukując ściany z tym będzie to niesamowite
Chciałbym, ale to nie jest to, co mogę zrobić, lol, nie jestem pewien, jak zrobić wallhack Przepraszam. Postaram się jednak polubić.
proszę zatwierdzić adminów
Muszą sprawić, że będę mógł zatwierdzić lol
Ponadto, jeśli raz dostaniesz oszukiwać i wypróbujesz to, jeśli masz jakieś sugestie, powiedz mi. Dzięki
Aha i zapomniałem jedną z funkcji, widać cysterny bez względu na wszystko (nie ukrywają się)
Zatwierdzony
Yay, dziękuję superużytkownikowi. Czy przypadkiem nie wiesz, czy zatwierdzenie jest częścią bycia tutaj modem? czy po prostu super mod i wyżej?
tak, myślę, że pokocham ten hack chłodny
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)