Hej, wiem, że jest mnóstwo postów na ten temat, ale większość wydaje się być o heksadecymalizacji więc zastanawiałem się, czy istnieje łatwy sposób na zdobycie trzeciej osoby w grze wieloosobowej, np. .pk lub inny rodzaj pliku, który można łatwo umieścić w folderze? Czy są też jakieś natychmiastowe czyszczenie plików, które sprawią, że mój plik Mohaa będzie czysty do użycia z nowym DMW3? Dzięki Pezzy
Thread Rating:
Trzecia osoba
|
Powodem, dla którego musisz wykonać operację heksadecymalną, jest to, że mohaa z łatką 1.11 lub my chroniliśmy cvar cg_3rd_person ... tak więc, jeśli ustawisz ją jako cg_3rd_pers0n, mohaa nie rozpozna tego jako chronionego cvar i możesz dlatego swobodnie przełączaj się między trzecią a pierwszą osobą. Jest program, który może to dla ciebie zrobić, nie mogę myśleć o tym, co to jest atm, będę się rozglądał.
ale rozumiem, że heksowanie może zostać wykryte przez DMW3?
Tak, właściwie prawie wszystko może zostać wykryte przez dmw. Oto Mohaa Cleaner. Osobiście nigdy go nie użyłem, ale słyszałem, że jest dobry pod względem czyszczenia katalogu i głównego katalogu mohaa. Oto obwodnica dmw dla wambot 2.1 (.zip) i wambot 2.1 oraz wambot 2.2 (który nie jest dmw "bypassable") i dwa pliki .bin dla wambot 2.2. Wambot1.bin Wambot2.bin Mam nadzieję że to pomoże. Wszelkie inne pytania, nie wahaj się zapytać.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)