Nauczę się korzystać z funkcji wyszukiwania, która jest dostarczana z forami i jest tam z jakiegoś powodu ... Wiem, że było wiele postów na ten temat, a może nie, więc ... następnym razem, zanim opublikuję , Użyję funkcji wyszukiwania ... i odpowiem na twoje pytanie ... nie, nie ma innych dróg ... albo skorzystaj z drabin, albo przejdź pod mapę, jeśli drabiny są chronione przez rekiny, to nie możesz tego zrobić , Jeśli nie możesz dostać się pod mapę, to nie możesz rekina
Thread Rating:
rekin: potrzebuję pomocy
|
gdzie mogę pobrać dowolne rekiny?
Rekiny są łatwe jak diabli, nigdy nie znalazłem skryptu do wykonania.
co to robi?
Skrypt sharkingowy w zasadzie kontroluje cię, abyś dostał się do sharking mdoe, umieścisz go w głównej części, a następnie wykonasz, następnie naciskasz odpowiedni przycisk, aby go włączyć, robisz to w obliczu drabiny, robisz to kilka razy i wallah, natychmiastowy rekin bez bez kłopotów, oczywiście, jak ludzie mówią, o wiele łatwiej jest się z nich wycofać, jeśli używasz zbyt wielu skryptów i zbyt wielu hakowisk, jak na przykład aimbot, twoje anulowanie się, więc kiedy te hacki "umrą", twoje umiejętności będą tak niewykwalifikowane gra.
ale ludzie kopią cię za takie rzeczy ........
L wiąże się ze skokiem, do góry i do tyłu prawdopodobnie będą cię kopać, pójść na serwer bez administratorów i zrób to
czy istnieje sposób, w którym wydaje się, że nie jesteś rekinem, ale tak naprawdę jesteś? lubisz pokazywać regularnie, ale naprawdę robisz rekina?
nie, nie sądzę, że odpowiedź na to pytanie jest dość prosta, ale oczywiście nie, jeśli pytasz tutaj, kiedy możesz zobaczyć wszystkich wokół siebie, możesz albo wejść na serwer i po prostu oszukać, jakbyś nigdy wcześniej nie oszukiwał, albo grać oczyść, próbując ukryć, tylko cię złapie i zbanuje. Jeśli chodzi o złudzenie braku rekinów podczas rekina, to nie istnieje, nie widzę w ogóle, jak to możliwe, gdy wszystkie twoje działania gniją na podłodze.
cóż, niektórzy ludzie nie uważają glitching sharking
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)