Hej zerknięcia, jestem trochę nowy w tym ... Czy ktoś wie, gdzie mogę znaleźć działającego wallhacka? Tylko zwykły prosty? Naprawdę to doceniam Z góry
Thread Rating:
Wallhack
|
Chcesz wallhack lub zestaw chams? Wiem, że powiedziałeś "Wallhack", ale niektórzy mylą tych dwóch.
Cóż, tak naprawdę nie znam różnicy między nimi, ale chciałbym mieć niewykrywalny, jeśli to możliwe ... coś, co sprzedawczyni ma kolor .. I jak to wyłączyć, żeby móc grać w następną czystą grę. Coś tylko chciałem spróbować.
tutaj jest naprawdę łatwy w użyciu http://unknowncheats.com/forum/downl...do=file&id=793 umieść pk3 w katalogu C: \ Program Files \ EA GAMES \ mohaa \ main. umieść plik .cfg w katalogu C: \ Program Files \ EA GAMES \ mohaa \ main \ configs. w grze: zwolnij konsolę (~) i wpisz exec configs / safeskins2.cfg N3O-NOFOG_SAFESKINS-V2: keypad 0 = przesuwa zestawy skórek cham ;-) klawiatura. = przewija fałszywe zestawy skór (oryginalne skórki pod inną nazwą) klawiatura ENTER = dołącz oś keypad + = dołącz do sojuszników keypad - = dołącz widza F11 = normalny zrzut ekranu F12 = bezpieczny zrzut ekranu :-)
Ok, mam to, jak to wyłączyć? Mogę więc znowu grać bez cheatów, ponieważ ... Chciałem tylko spróbować.
"keypad. = przewija fałszywe zestawy skór (oryginalne skórki pod inną nazwą)" jak wspomniano powyżej, naciśnij "." i zmienia skórki do czyszczenia. Upewnij się, że masz wymuszone modele, ale może nie działać.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)