PierreDjay's INSTANTS INTERACTIONS Skrypty kolekcjonerskie
Thread Rating:
PierreDjay's INSTANTS INTERACTIONS Skrypty kolekcjonerskie
|
po prostu ciekawy, jaki jest inny czas pomiędzy modem interakcji wbudowanym w PP z wyłączeniem pagerów? jest otwarte bankomaty i wziąć rzeczy podobne do modów open all deposit boxes? to po prostu otwiera wszystkie bankomaty na mapie i zbiera rzeczy? jeśli odpowiedź brzmi "tak", to czy jest taka sama dla wszystkich modów?
Zacytować: Originally Posted by Kidney po prostu ciekawy, jaki jest inny czas pomiędzy modem interakcji wbudowanym w PP z wyłączeniem pagerów? jest otwarte bankomaty i wziąć rzeczy podobne do modów open all deposit boxes? to po prostu otwiera wszystkie bankomaty na mapie i zbiera rzeczy? jeśli odpowiedź brzmi "tak", to czy jest taka sama dla wszystkich modów? Nic do zobaczenia. Jest jednak jasne: OTWÓRZ WSZYSTKIE WPŁAT BOKSU PP pozwala otworzyć wszystkie skrzynki depozytowe. OTWÓRZ WSZYSTKIE bankomaty ode mnie_ Pozwala otworzyć wszystkie bankomaty i brać rzeczy. PP nie obejmuje wszystkich, nie odpowiada na wszystkie pagery, nie otwiera wszystkich bankomatów, _ nie przywiązuje wszystkich obywatelskich i nie ożywia wszystkich graczy, dlatego stworzyłem te kody.
Zacytować: Napisał pierredjays Nic do zobaczenia. Jest jednak jasne: OTWÓRZ WSZYSTKIE WPŁAT BOKSU PP pozwala otworzyć wszystkie skrzynki depozytowe. OTWÓRZ WSZYSTKIE bankomaty ode mnie_ Pozwala otworzyć wszystkie bankomaty i brać rzeczy. PP nie obejmuje wszystkich, nie odpowiada na wszystkie pagery, nie otwiera wszystkich bankomatów, _ nie przywiązuje wszystkich obywatelskich i nie ożywia wszystkich graczy, dlatego stworzyłem te kody. twoje brakujące pytanie. a może nie zapytałem go we właściwy sposób. Czy to proste sprawi, że gracz będzie w stanie od razu oddziaływać na rzeczy, czy faktycznie otwiera bankomaty bez konieczności bycia obok nich i zbierania zawartości? to samo pytanie dotyczy civs
Zacytować: Originally Posted by Kidney twoje brakujące pytanie. a może nie zapytałem go we właściwy sposób. Czy to proste sprawi, że gracz będzie w stanie od razu oddziaływać na rzeczy, czy faktycznie otwiera bankomaty bez konieczności bycia obok nich i zbierania zawartości? to samo pytanie dotyczy civs / body bags. czy to proste umożliwia natychmiastowe kopiowanie powiązań lub przechodzenie przez całą mapę i zamienianie wiązań w civy bez konieczności interakcji z każdym ręcznie? prosta odpowiedź tak / nie będzie działać w twojej odpowiedzi. nie potrzebuję zagadek ani nie próbuję wytłumaczyć mi, co PP robi / robi. będzie działać z dowolnego miejsca na mapie, tak jak gdybyś stał przed bankami i natychmiast
Zacytować: Pierwotnie wysłany przez Pirate Captain będzie działać z dowolnego miejsca na mapie, tak jak gdybyś stał przed bankami i natychmiast bardzo fajny. czy powinienem to opublikować w zapytaniach PPv14, czy też w magiczny sposób sam wejdzie do PPv14?
Dziękuję, czekaliście na coś takiego
Zacytować: Originally Posted by Kidney twoje brakujące pytanie. a może nie zapytałem go we właściwy sposób. Czy to proste sprawi, że gracz będzie w stanie od razu oddziaływać na rzeczy, czy faktycznie otwiera bankomaty bez konieczności bycia obok nich i zbierania zawartości? to samo pytanie dotyczy civs / body bags. czy to proste umożliwia natychmiastowe kopiowanie powiązań lub przechodzenie przez całą mapę i zamienianie wiązań w civy bez konieczności interakcji z każdym ręcznie? prosta odpowiedź tak / nie będzie działać w twojej odpowiedzi. nie potrzebuję zagadek ani nie próbuję wytłumaczyć mi, co PP robi / robi. Naprawdę przepraszam, tłumaczenie google to PRAWDZIWY SHIT. Aby odpowiedzieć na twoje pytanie, tak jak powiedział kapitan, wszystkie te rzeczy są robione gdziekolwiek na mapie, a nawet w więzieniu. Jeśli masz jakiś inny pomysł na odległość interakcji (teraz, jak rozumiem, funkcjonuje) daj mi znać ^^
Czy potrafisz sprawić, by civy nie musiały kulić się, zanim się z nimi związały?
Zacytować: Originally Posted by nexsys Czy potrafisz sprawić, by civy nie musiały kulić się, zanim się z nimi związały? Próbuję, ale jeszcze jej nie znalazłem. Myślałem, że zadaję 0,01 obrażeń, aby umieścić je na ziemi, ale nie działa. Natychmiastowe pagery zaktualizowane (teraz działa firestarter day2)
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)